Balusterport

Balusterport – et enkelt og tidløst design

En balusterport er en stilren og enkel portløsning i kraftige materialer, der egner sig til såvel offentlige områder, sportsbaner, institutioner og haveanlæg. Kendetegnene for balusterporten såvel som balusterhegnet er, at den baserer sig på stolper, der støbes i beton og udføres med skjulte samlinger, hvilket resulterer i en særdeles stabil og sikringsdygtig port.

Sæt dit aftryk

En balusterport fra Combi Industri kan leveres med den finish, som I ønsker. Det gælder alle RAL-farver såvel som galvanisering. Hos Combi Industri tilbyder vi alt fra levering til opsætning, vedligeholdelse og reparation af alle typer hegn og porte. Du får derfor en komplet service, når du bestiller hos os.

Balusterport
Balusterport

Lovpligtigt årligt eftersyn

Har din virksomhed en automatisk port, er det et lovkrav, at du får den tjekket mindst én gang om året for at sikre, at porten lever op til de gældende krav og ikke er en risiko på arbejdspladsen. Kravet er til for at beskytte medarbejdere og materiel mod uheld og nedbrud.

Få en serviceaftale til din balusterport

Hvis du vælger at købe og få monteret en port fra Combi Industri, vil vi kontakte dig efter ét år og tilbyde at komme og lave service på din automatiske port. Du kan også lave en aftale om en fast serviceaftale, så vi hvert år kommer og laver service af din port, uden at du skal forholde dig til noget.
Et lovpligtigt service inkluderer tjek af sikkerhedsmæssige anordninger som kontakte og gitter, tjek af motor, skinner og andre sliddele. Porten tjekkes for påkørsler og skader, og der udskiftes dele efter behov.

Krav fra arbejdstilsynet

Lovkravet om et årligt service af port kommer fra arbejdstilsynet, som kan uddele store bøder, hvis ikke din virksomhed overholder det lovpligtige årlige service af porten. Undgå en bøde og book til tid til service af port i dag.

Kontakt Combi Industri og hør mere om vores balusterporte

Hos Combi Industri sidder der altid fagligt kyndige medarbejdere klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller tage imod bestillinger. Her kan du også kontakte os med henblik på at opsætte en serviceaftale, der sikrer dig et årligt syn og vedligeholdelse af din portløsning. Tag kontakt til os på tlf.: +45 8641 1200 eller mail@combi-industri.dk allerede i dag.