Balusterhegn

Professionel leverandør og montør af balusterhegn

Det traditionelle balusterhegn er en ideel løsning til dig, der ønsker at sikre dit område uden at gå på kompromis med æstetikken og samhørigheden mellem byggeri og hegnsikring. Vi leverer og monterer balusterhegn udført i solide og holdbare materialer til såvel indhegning af private boliger, offentlige anlæg og industri. Vi har standardmål, som du kan vælge fra, men vi tilbyder naturligvis også specialmål samt balusterhegn med hanekam, hvis det ønskes.

Lav vedligeholdelsesomkostninger og lang levetid

Et balusterhegn fra Combi Industri udføres i svejste profiler, der monteres på hegnstolper, som vi nedgraver og faststøber. For at øge sikkerheden sikres stolperne yderligere med beslag og skjulte samlinger, der gør det endnu sværere at forcere.

Når dit balusterhegn først er monteret, kan du forvente meget lave vedligeholdelsesomkostninger og et hegn, der kan leve mange, mange år uden tegn på slid.

Hos Combi Industri tilbyder vi alt inden for opsætning, levering, vedligeholdelse og reparation. Det er også en mulighed for dig at tilkøbe en serviceaftale, der garanterer dig et årligt syn af dit hegn.

Balusterhegn

Kontakt Combi-Industri i dag

Find inspiration i vore produkter og kontakt os på +45 8641 1200 eller send os en besked på mail@combi-industri.dk, hvis du vil høre mere om dine muligheder for pulverlakering.