Fletvævshegn

Fletvævshegn – den økonomiske og diskrete løsning

Fletvævshegn er en solid og økonomisk løsning til sikring af diverse industri- og erhvervsbyggerier såvel som til institutioner og offentlige anlæg. Hos Combi Industri har vi årevis af erfaring med at skabe sikringsløsninger med hegn til private og virksomheder, hvor vi står for alt fra levering til vedligeholdelse. Et fletvævshegn opsættes nemt og effektivt, og det er en diskret hegnsikring, der ikke påkalder sig for meget opmærksomhed.

Lang levetid og billig installation

Et fletvævshegn er det optimale hegn i mange forskellige tilfælde, hvor man ønsker en solid sikring uden at sprænge budgettet eller bryde med æstetikken.

Et fletvævshegn har typisk en levetid på op mod 20 år alt afhængig af vejr- og vindforhold. Det er et prisvenligt hegn, der, hvis behovet skulle opstå, heller ikke er dyrt at vedligeholde.

Hos Combi Industri sidder vi altid klar til at gå i dialog med dig om dine ønsker, behov og begrænsninger, så vi kan finde den løsning, der bedst imødekommer dig. Hvis du er blevet nysgerrig på, om et fletvævshegn er den optimale løsning for dig, så tøv ikke med at rette henvendelse til os.

Fletvævshegn

Kontakt os i dag og hør mere om fletvævshegn

Hos Combi Industri sidder vi altid klar til at gå i dialog med dig om dine ønsker, behov og begrænsninger, så vi kan finde den løsning, der bedst imødekommer dig. Hvis du er blevet nysgerrig på, om et fletvævshegn er den optimale løsning for dig, så tøv ikke med at rette henvendelse til os på tlf.: +45 8641 1200 eller mail@combi-industri.dk og hør mere om dine muligheder. Vi tilbyder også en serviceaftale, der garanterer dig et årligt syn og vedligeholdelse af dit hegn.