Stålgitterhegn

En enkel, men solid afgrænsning  

Et stålgitterhegn er et populært valg til både havne, industri, erhverv, militær og offentlige anlæg, hvor man ønsker at undgå ubudne gæster. Et stålgitterhegn er enkelt af udseende og påkalder sig derfor heller ikke mere opmærksomhed end nødvendigt. Hos Combi Industri arbejder vi dagligt med at levere, montere og reparere hegn og porte til industri og privatpersoner.

Vanskeligt at forcere og lang levetid

Et stålgitterhegn er specielt designet med henblik på at gøre det vanskeligt at forcere og klatre på, hvilket kommer til udtryk i størrelsen på maskerne.

Kært barn har mange navne, og et stålgitterhegn kaldes også panelhegn, gitterhegn, sportshegn og elementhegn, da det er et utroligt alsidigt hegn, der kan bruges til flere formål.

Et stålgitterhegn har en forventet levetid på mere end 20 år alt afhængig af vind- og vejrforhold, og hvis uheldet skulle være ude, er vi hos Combi Industri erfarne specialister inden for diverse reparationer.

Hos Combi Industri tilbyder vi en komplet servicepakke, når du handler hos os. Vi tilbyder også serviceaftaler, som du kan indgå i for nemt og effektivt at sikre dit hegn hele året rundt.

Stålgitterhegn

Kontakt os i dag og indhent et tilbud

Hos Combi Industri tilbyder vi en komplet servicepakke, når du handler hos os. Vi tilbyder også serviceaftaler, som du kan indgå i for nemt og effektivt at sikre dit hegn hele året rundt. Du kan rette henvendelse til os på tlf.: +45 8641 1200 eller mail@combi-industri.dk for at høre mere om dine muligheder.