Panelhegn

Et kraftigt og sikringsdygtigt hegn til hjem og industri

Et panelhegn er et alsidigt og typisk galvaniseret hegn, der egner sig til alt fra adgangssikring i industriområder til indhegning af private haver og offentlige anlæg. Hos Combi Industri har vi årevis af erfaring med at etablere hegn som sikringsløsninger, som æstetiske tilføjelser eller som begge dele til diverse udendørsområder. Et panelhegn kan være den helt rigtige løsning for dig, der ønsker et solidt hegn, der, uden at ”larme” for meget i dine omgivelser, bringer dig den ønskede sikkerhed.

Galvaniseret hegn med lang levetid

Typisk leveres panelhegn – der også kaldes stålgitterhegn – med en galvaniseret finish, der giver det et stilrent udtryk. Det er dog muligt at få hegnet belagt med diverse RAL-farver, hvis man har specifikke ønsker til dette.

Det solide hegn har en forventet levetid på mere end 20 år alt efter ydre påvirkninger, og hos Combi Industri tilbyder vi serviceaftaler, der gør det nemt for dig at få vedligeholdt eller repareret dit panelhegn, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hos Combi Industri sidder der altid kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med dig om dine sikringsbehov og ønsker, så vi kan matche dig med det rette hegn. Hvis du derfor er blevet nysgerrig på, om et panelhegn er den optimale løsning for dig, så tøv ikke med at rette henvendelse til os.

Kontakt Combi-Industri i dag

Combi Industri tilbyder også løbende serviceeftersyn, vedligehold og reparation af hegn, porte, låger samt anden udendørs sikring. Det giver garanti for, at sikringen altid fungerer optimalt.

Find inspiration i vore produkter og kontakt os på +45 8641 1200 eller send os en besked på mail@combi-industri.dk, hvis du vil høre mere om de mange muligheder indenfor stålgarderobeskabe, arkivreoler, institutionshegn og industrihegn m.v.