STÅLGARDEROBESKABE OMKLÆDNINGSSKABE

Vores garderobeskabe kan bruges i mange forskellige miljøer.

De tåler daglig brug og slitage i fugtige rum som garderober, svømmehaller, omklædningsrum og lignende men også som taskeskabe, computerskabe, personaleskabe etc. Vores stålgarderobeskabe/omklædningsskabe er produceret i pulverlakeret stål i kraftig kvalitet. Vi har vores egen pulverlakeringsmaskine og kan levere skabe i alle RAL farver. Den flotte og tykke overflade er nem at rengøre samtidigt med at den giver en god rustbeskyttelse og holder den flotte overflade i mange år. Selv ved dagligt brug i garderoben. Skabene fås med Ruku lås, cylinderlås, greb med hængelås, møntlåse med retur eller lås med kode. Man kan således vælge hvilket låsesystem, der passer dig bedst.

Hos os finder du et bredt udvalg af stålgarderobeskabe/omklædningsskabe, som kan bruges mange forskellige steder. Skoler, svømmehaller, ældrecentre, motionscentre og omklædningsrum er typiske steder til Combi Industri’s stålgarderobeskabe.

Alle vores stålgarderobeskabe, omklædningsskabe og lockers er designet og fremstillet på vores eget værksted i Randers. Vi prioriterer kvalitet og pris højt. Derfor har vi fremstillet garderobeskabe i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Garderobeskabe placeres i miljøer med mange forskellige brugere og skal kunne klare den daglige slitage.

Har du spørgsmål til stålgarderobeskabe/omklædningsskabe eller lockers m.v., kontakt venligst Combi Industri A/S.

KONTAKT COMBI-INDUSTRI I DAG

Tag kontakt til os på tlf.: +45 8641 1200 eller mail@combi-industri.dk allerede i dag.