Svingport

En økonomisk og stilren løsning

En svingport er en god løsning til private, mindre erhverv og udendørsarealer, der ønsker en simpel, men solid adgangssikring samt indgang til deres indhegnede område. Svingportene har et stilrent og enkelt udtryk, de er økonomiske, og så påkalder de sig ikke for meget opmærksomhed, hvilket er særligt attraktivt, når man skal adgangssikre. Hos Combi Industri har vi årevis af erfaring med at installere porte og hegn for offentlige institutioner, private og erhverv, og vi leverer altid en komplet servicepakke, så du hurtigt og effektivt kan komme i mål med din indhegning.

Sæt dit præg på designet

En svingport kræver som forudsætning for installationen plads nok omkring porten, til at lågen nemt kan svinge op og i. Når det er på plads, har du selv retten til den kreative frihed, hvad angår udformningen, finish og design på din svingport. Det kan være alt fra svingporte med smukke balustre, i pressegitter eller andet, og så kan den fås med eller uden en elektronisk, automatiseret åbnings- og lukkemekanik.

Hos Combi Industri kan vi være behjælpelige med alt fra levering til opsætning, reparationer og vedligehold. Hvis du har nogen spørgsmål, må du derfor ikke tøve med at rette henvendelse til os, hvor du også kan høre mere om vores serviceaftale, som du kan indgå i for at sikre dit hegn året rundt.

svingport

Lovpligtigt årligt eftersyn

Har din virksomhed en automatisk port, er det et lovkrav, at du får den tjekket mindst én gang om året for at sikre, at porten lever op til de gældende krav og ikke er en risiko på arbejdspladsen. Kravet er til for at beskytte medarbejdere og materiel mod uheld og nedbrud.

Få en serviceaftale på din svingport

Hvis du vælger at købe og få monteret en port fra Combi Industri, vil vi kontakte dig efter ét år og tilbyde at komme og lave service på din automatiske port. Du kan også lave en aftale om en fast serviceaftale, så vi hvert år kommer og laver service af din port, uden at du skal forholde dig til noget.
Et lovpligtigt service inkluderer tjek af sikkerhedsmæssige anordninger som kontakte og gitter, tjek af motor, skinner og andre sliddele. Porten tjekkes for påkørsler og skader, og der udskiftes dele efter behov.

Krav fra arbejdstilsynet

Lovkravet om et årligt service af port kommer fra arbejdstilsynet, som kan uddele store bøder, hvis ikke din virksomhed overholder det lovpligtige årlige service af porten. Undgå en bøde og book til tid til service af port i dag.

Kontakt og i dag og bliv klogere på dine muligheder

Hos Combi Industri kan vi være behjælpelige med alt fra levering til opsætning, reparationer og vedligehold. Hvis du har nogen spørgsmål, må du derfor ikke tøve med at rette henvendelse til os, hvor du også kan høre mere om vores serviceaftale, som du kan indgå i for at sikre dit hegn året rundt. Du kan rette henvendelse til os på tlf.: +45 8641 1200 eller mail@combi-industri.dk.