Skydeport

Udnyt den nyeste teknologi til adgangssikring

Skydeporte er en fleksibel, kraftig og (efter behov) teknologistyret portløsning, der er ideel til en række erhverv samt offentlige anlæg, industriområder og private boliger med et behov for større sikring. Skydeporte med en automatiseret teknologi gør det bl.a. muligt at åbne og lukke porten uden at forlade køretøjet, hvilket særligt bidrager til sikkerheden i nattetimerne. Det er samtidig en unik mulighed for selv at administrere, hvem der kan komme ind, hvem der ikke kan, og hvornår de kan. Hos Combi Industri har vi årevis af erfaring med adgangssikring via hegn og porte, og vi sidder derfor klar til at matche dig med den bedste løsning til dine behov.

Brugervenlig og robust

Hos Combi Industri sørger vi for at holde os opdateret inden for fornyelser i vores fagområde, så du som kunde altid er garanteret den bedste mulige sikringsløsning og en komplet service. Vi prioriterer derfor også at vælge skydeporte, der er anerkendt for deres robuste karakter og brugervenlighed, og som baserer sig på det nyeste inden for elektroniske sikringsløsninger.

Hos Combi Industri leverer vi en komplet serviceydelse med levering, opsætning, vedligeholdelse og eventuel reparation, så du kan få en samlet service, når du handler hos os. Der sidder altid fagligt kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med dig om behov, ønsker og begrænsninger og give dig en indsigt i vores serviceaftale til det lovpligtige eftersyn. Du kan rette henvendelse til os

Skydeport
Skydeport

Lovpligtigt årligt eftersyn

Har din virksomhed en automatisk port, er det et lovkrav, at du får den tjekket mindst én gang om året for at sikre, at porten lever op til de gældende krav og ikke er en risiko på arbejdspladsen. Kravet er til for at beskytte medarbejdere og materiel mod uheld og nedbrud.

Få en serviceaftale på din skydeport

Hvis du vælger at købe og få monteret en port fra Combi Industri, vil vi kontakte dig efter ét år og tilbyde at komme og lave service på din automatiske port. Du kan også lave en aftale om en fast serviceaftale, så vi hvert år kommer og laver service af din port, uden at du skal forholde dig til noget.
Et lovpligtigt service inkluderer tjek af sikkerhedsmæssige anordninger som kontakte og gitter, tjek af motor, skinner og andre sliddele. Porten tjekkes for påkørsler og skader, og der udskiftes dele efter behov.

Krav fra arbejdstilsynet

Lovkravet om et årligt service af port kommer fra arbejdstilsynet, som kan uddele store bøder, hvis ikke din virksomhed overholder det lovpligtige årlige service af porten.
Undgå en bøde og book til tid til service af port i dag.

Kontakt os og bliv klogere på dine muligheder

Hos Combi Industri leverer vi en komplet serviceydelse med levering, opsætning, vedligeholdelse og eventuel reparation, så du kan få en samlet service, når du handler hos os. Der sidder altid fagligt kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med dig om behov, ønsker og begrænsninger og give dig en indsigt i vores serviceaftale til det lovpligtige eftersyn. Du kan rette henvendelse til os på tlf.: +45 8641 1200 eller mail@combi-industri.dk for at høre mere om dine muligheder.