Skydeport

Udnyt den nyeste teknologi til adgangssikring

Skydeporte er en fleksibel, kraftig og (efter behov) teknologistyret portløsning, der er ideel til en række erhverv samt offentlige anlæg, industriområder og private boliger med et behov for større sikring. Skydeporte med en automatiseret teknologi gør det bl.a. muligt at åbne og lukke porten uden at forlade køretøjet, hvilket særligt bidrager til sikkerheden i nattetimerne. Det er samtidig en unik mulighed for selv at administrere, hvem der kan komme ind, hvem der ikke kan, og hvornår de kan. Hos Combi Industri har vi årevis af erfaring med adgangssikring via hegn og porte, og vi sidder derfor klar til at matche dig med den bedste løsning til dine behov.

Brugervenlig og robust

Hos Combi Industri sørger vi for at holde os opdateret inden for fornyelser i vores fagområde, så du som kunde altid er garanteret den bedste mulige sikringsløsning og en komplet service. Vi prioriterer derfor også at vælge skydeporte, der er anerkendt for deres robuste karakter og brugervenlighed, og som baserer sig på det nyeste inden for elektroniske sikringsløsninger.

Hos Combi Industri leverer vi en komplet serviceydelse med levering, opsætning, vedligeholdelse og eventuel reparation, så du kan få en samlet service, når du handler hos os. Der sidder altid fagligt kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med dig om behov, ønsker og begrænsninger og give dig en indsigt i vores serviceaftale til det lovpligtige eftersyn. Du kan rette henvendelse til os

Kontakt Combi-Industri i dag

Combi Industri tilbyder også løbende serviceeftersyn, vedligehold og reparation af hegn, porte, låger samt anden udendørs sikring. Det giver garanti for, at sikringen altid fungerer optimalt.

Find inspiration i vore produkter og kontakt os på +45 8641 1200 eller send os en besked på mail@combi-industri.dk, hvis du vil høre mere om de mange muligheder indenfor stålgarderobeskabe, arkivreoler, institutionshegn og industrihegn m.v.