Støjhegn

Støjdæmpende hegn – reducer støjen fra din virksomhed

Støjhegn er særligt designet og konstrueret til at reducere lyden fra støjkilder. Disse hegn anvendes i forskellige miljøer, herunder virksomheder og erhvervsbygninger, for at minimere støjforureningen for de omkring boende og skabe et mere behageligt arbejdsmiljø.

Vi vænner os ofte til støj fra virksomheder, men langvarig støj kan medføre negative helbredstilstande. Hos Combi Industri har vi et bredt katalog af støjreducerede hegn. Vi opsætter primært hegn for virksomheder, som ønsker at reducere støjen for naboer og ansatte, eller det offentlige, som skal ønsker støjreducerende hegn f.eks. langs motorvejen. Er du privatperson og ønsker støjdæmpende hegn ved din bolig skal du dog ikke tøve med at kontakte os, så finder vi en løsning.

Lyddæmpende hegn

Lyddæmpende hegn fra Combi Industri kan effektivt reducere støjniveauet og skabe en lyddæmpende effekt.
Når vi anbefaler lyddæmpende hegn, er der flere faktorer, som der skal overvejes. Der skal tages højde for om lyden kan komme under eller omkring støjvæggen, derudover skal der tages højde for terræn og anstand til støjkilden. Støjvægge kan enten reflektere lyden eller absorbere lyden. Hvilken løsning der anbefales vurderes ud fra ovenforstående faktorer.

Vi rådgiver altid så I får den bedste løsning til jeres specifikke behov og sikre, at I får maksimal effektivitet ud af jeres støjhegn.

Er I interesseret i at reducere støjforureningen og forbedre arbejdsmiljøet i jeres virksomhed? Kontakt Combi Industri i dag og hør om jeres muligheder for at få opsat og monteret et støjhegn. Vi står klar til at besvare jeres spørgsmål og finde den bedste løsning til jer.

Vi har mange års erfaring inden for industrihegn og sikkerhedsløsninger, og vi kan levere, installere og reparere støjhegn i hele Danmark.

KONTAKT COMBI-INDUSTRI I DAG

Tag kontakt til os på tlf.: +45 8641 1200 eller mail@combi-industri.dk allerede i dag.