Om Combi-Industri

Combi-Industri ApS er en danskejet maskinfabrik med mange års erfaring. Vi leverer hovedsageligt hegn/industrihegn og sikring til den private byggesektor og det offentlige. Combi-Industri Randers dækker hele landet med ry for at udføre arbejdet i høj kvalitet. Vores specialer er: stålskabe, stålbokse og industrihegn/institutionshegn.

Om virksomheden

Combi Industri er startet i 1990 af Torben Hansen og hans 4 brødre, der drev virksomheden frem til 2022, hvor Torben Hansen solgte virksomheden til Lars Vestergaard, der er indehaver i dag.

På adressen i Randers ligger både smedeværksted og produktion med eget pladebearbejdningscenter, kantbukning og pulverlakeringsanlæg. Vores hovedområder er garderobestålskabe, institutions- og industrihegn, automatporte og låger, smedearbejde, pladebearbejdning og pulverlakeringer. Vores stålgarderobeskabe er produceret i pulverlakeret stål i kraftig kvalitet. Vores hegn er i høj kvalitet til sikring af udendørsområder i alle brancher. Som underleverandør laver vi smedearbejde og underleverandørarbejde på vores automatiske revolverstanser, der er en fleksibel mulighed for at få mange forskellige stålemner lavet effektivt, og efterfølgende malet forskellige farver, på vores pulverlakeringsanlæg.

Combi Industri tilbyder også løbende serviceeftersyn, vedligehold og reparation af hegn, porte, låger samt anden udendørs sikring. Det giver garanti for, at sikringen altid fungerer optimalt.

Find inspiration på vores hjemmeside og kontakt os på +45 8641 1200 eller send os en besked på mail@combi-industri.dk, hvis du vil høre mere om de mange muligheder vi kan tilbyde.

Kontakt Combi-Industri i dag

Combi Industri tilbyder også løbende serviceeftersyn, vedligehold og reparation af hegn, porte, låger samt anden udendørs sikring. Det giver garanti for, at sikringen altid fungerer optimalt.

Find inspiration i vore produkter og kontakt os på +45 8641 1200 eller send os en besked på combi-industri@mail.tele.dk, hvis du vil høre mere om de mange muligheder indenfor stålgarderobeskabe, arkivreoler, institutionshegn og industrihegn m.v.