Industrihegn

Combi Industri leverer, monterer og vedligeholder industrihegn af høj kvalitet til sikring af udendørsområder til forskellige brancher. Det kan være hegn til offentlige områder som parker, legepladser, tennisbaner eller sportspladser eller offentlige institutioner som skoler, børnehaver eller vuggestuer. Herudover leverer Combi Industri hegn til alle dele af industrien, hvor områder skal sikres mod uønsket indtrængen.

Hos Combi Industri fører vi stålgitterhegn, stålmåttehegn, tennisbanehegn og fletvævshegn m.m., med lang levetid, der passer til mange behov og niveauer indenfor hegnssikring.

Industrihegn

  • Fletvævshegn, en funktionel løsning for indhegning af både store og små områder.
  • Stålgitterhegn, et solidt hegn der effektivt sikrer uønsket indtrængen.
  • Balusterhegn, et dekorativt hegn der opretholder et flot æstetisk udtryk.
  • Specialhegn, kan designes til at opfylde særlige behov og formål
  • og boldhegn til sportspladser.

Combi Industri udfører hver dag levering, opsætning, vedligeholdelse og reparation af hegn for institutioner, virksomheder og organisationer over hele landet. Hegn kan også leveres som en del af en større sikring med fx. porte, bomme, låger og/eller elektronisk overvågning.

Har du spørgsmål til stålgitterhegn, fletvævshegn, stålmåttehegn og boldhegn m.m., så kontakt Combi Industri A/S.

Gratis og uforpligtende tilbud om opsætning af hegn

Hos Combi Industri ved vi, at industrihegn er en stor post i budgettet, og vi tilbyder derfor at komme ud til din virksomhed helt gratis for at måle op og give et tilbud på vores hegn af højeste kvalitet. Vi sørger for at lave et tilbud, der passer til din virksomheds ønsker og behov, så industrihegnet lever på til alle jeres krav.

 

Dansk kvalitet med produktion i Randers

Fra vores hjem i Randers kører vi rundt i hele Danmark og sætter industrihegn op ved vores kunder. På vores adresse i Randers har vi også vores produktion, hvor vi kun bruger materialer af højeste kvalitet, så du er garanteret et solidt og sikkert hegn.

 

Specialmål eller standardmål

Uanset om du har brug for et industrihegn lavet på specialmål eller på standardmål, så står vi klar til at hjælpe dig med at måle op, levere og montere dit nye hegn. Vi sørger for at finde det industrihegn, der passer bedst til din virksomheds behov, så du bliver glad for din investering.

Bomme

Hos Combi Industri tilbyder vi bomme og bomanlæg af høj kvalitet til effektiv trafikregulering. Trafikregulering med bomme kan være særdeles effektive ved fx p-pladser, p-huse, campingpladser, garageanlæg, stier eller byggemarkeder, hvor nogle gange højere og nogle gange mindre grad af adgangskontrol er ønsket. Vores bomme fås i mange udgaver, der passer til forskellige behov.

Bomme fra Combi Industri kan leveres i 3 varianter:

  • Automatiske bomme
  • Manuelle bomme
  • Skydebomme

Bomme fra Combi Industri kan også leveres som en del af en større sikring med bl.a. hegn, låger, porte og elektronisk overvågning.

 

Solide låger

Combi Industri tilbyder solide låger af høj kvalitet til alle slags indgange i indhegnede områder. Vores låger er ideelle til indgange til tennisbaner, legepladser, naturlegepladser, industrianlæg, parker, sportspladser og offentlige anlæg.

Alle vores ganglåger er tilpasset vores forskellige løsninger indenfor hegn. Den enkelte låge kan udfyldes med pressegitter, stålgitterhegn eller balustre, men det er også muligt at få leveret låger med anden udfyldning alt afhængig efter behov.

Ganglåger kan leveres som både mekaniske og manuelle låger.

Svingporte og skydeporte

Combi Industri tilbyder et stort udvalg af porte af høj standard til effektiv adgangskontrol i alle brancher. Svingporte og skydeporte fra Combi Industri er blandt de mest robuste og funktionelle i landet og har en utrolig lang levetid. Vores porte opgraderes løbende med ny teknologi, så vi altid leverer den bedste løsning tilpasset ønsker og behov.

Vi ved, at kvalitet tæller, både når vi leverer industriporte og porte til institutioner og offentlige bygninger. Vi har både skydeporte og svingporte til industri og det offentlige, hvor der kræves et højt sikringsniveau.

Vores montører og serviceteknikere udfører hver dag opsætning, vedligeholdelse og reparation af porte for virksomheder, institutioner og organisationer over hele landet.

Svingporte og skydeporte fra Combi Industri kan leveres som en del af en større sikringsløsning med bl.a. hegn, pullerter, bomme, elektronisk overvågning og øvrig adgangskontrol.

Kontakt Combi-Industri i dag

Combi Industri tilbyder også løbende serviceeftersyn, vedligehold og reparation af hegn, porte, låger samt anden udendørs sikring. Det giver garanti for, at sikringen altid fungerer optimalt.

Find inspiration i vore produkter og kontakt os på 86 41 12 00 eller send os en besked på combi-industri@mail.tele.dk, hvis du vil høre mere om de mange muligheder indenfor stålgarderobeskabe, arkivreoler, institutionshegn og industrihegn m.v.