Boldhegn

Boldhegn – holdbart og kvalitetssikkert

Et boldhegn – også kaldet et boldbanehegn – er, som det ligger i ordet, et hegn designet til fx udendørs boldbaner og multibaner. Hos Combi Industri har vi årevis af erfaring med alt fra levering til opsætning, reparation og vedligeholdelse af boldhegn, som vi kan producere efter specialmål og med jeres ønske til finish. Et boldhegn er jeres garanti for, at bolden ikke render mere løbsk end højst nødvendigt, og så er det samtidig jeres sikring mod besøg fra uvedkommende.

Lang levetid, robust og støjsvagt

Boldhegn har en forventet levetid på minimum 20 år og har dertil lave vedligeholdelsesomkostninger. Dertil er et boldhegn designet med henblik på at lave et sikringsdygtigt, højt hegn, der servicerer flere formål. I kan derfor forvente et hegn, der både er robust og støjsvagt, i den forstand at det ikke runger i hele området, når en bold rammer hegnet.

Hos Combi Industri arbejder vi dagligt med hegn til private, offentlige og industrier, og du må derfor endelig rette henvendelse til os, hvis du har et behov for hegn eller port til dit udendørsområde. Vi tilbyder også en serviceaftale, der sikrer dig et årligt syn og vedligeholdelse af dit hegn.

Boldhegn

Kontakt os i dag og hør mere om jeres muligheder

Hos Combi Industri arbejder vi dagligt med hegn til private, offentlige og industrier, og du må derfor endelig rette henvendelse til os, hvis du har et behov for hegn eller port til dit udendørsområde. Vi tilbyder også en serviceaftale, der sikrer dig et årligt syn og vedligeholdelse af dit hegn. Du kan kontakte os på tlf.: +45 8641 1200 eller mail@combi-industri.dk allerede i dag og høre mere om dine muligheder.