Balusterport

Balusterport – et enkelt og tidløst design

En balusterport er en stilren og enkel portløsning i kraftige materialer, der egner sig til såvel offentlige områder, sportsbaner, institutioner og haveanlæg. Kendetegnene for balusterporten såvel som balusterhegnet er, at den baserer sig på stolper, der støbes i beton og udføres med skjulte samlinger, hvilket resulterer i en særdeles stabil og sikringsdygtig port.

Sæt dit aftryk

En balusterport fra Combi Industri kan leveres med den finish, som I ønsker. Det gælder alle RAL-farver såvel som galvanisering. Hos Combi Industri tilbyder vi alt fra levering til opsætning, vedligeholdelse og reparation af alle typer hegn og porte. Du får derfor en komplet service, når du bestiller hos os.

Kontakt Combi-Industri i dag

Combi Industri tilbyder også løbende serviceeftersyn, vedligehold og reparation af hegn, porte, låger samt anden udendørs sikring. Det giver garanti for, at sikringen altid fungerer optimalt.

Find inspiration i vore produkter og kontakt os på +45 8641 1200 eller send os en besked på mail@combi-industri.dk, hvis du vil høre mere om de mange muligheder indenfor stålgarderobeskabe, arkivreoler, institutionshegn og industrihegn m.v.