Hegn til erhvervssektor

Hegn til erhvervssektoren

Mange erhverv har behov for et hegn af forskellige årsager. Det kan være for at holde folk udenfor et privatområde eller af sikkerhedsmæssige årsager. Uanset hvilken industri, det er til, har vi hos Combi Industri et hegn, der passer til. Vi er leveringsdygtige med hegn, adgangs- og sikkerhedsløsninger til alle industrier og erhverv: logistik, transport, produktion og meget mere, og vi kommer altid gerne ud og vurderer situationen og behovet for hegn, inden vi giver et tilbud på opgaven.

Store krav til sikkerhed og sikring

For mange industrier og erhverv er der store krav til at sikre deres områder og bygninger, hvorfor det er ekstra vigtigt at have et hegn, der er robust og sikkert, så det kan holde ubudne gæster ude og sikre inventar af høj værdi. Det kan have store konsekvenser, hvis ikke bygninger, lagre eller logistikterminaler ikke er sikret korrekt og hegnet forsvarligt ind. Vi tager altid hensyn til kundernes individuelle ønsker og skræddersyer en løsning, der passer til. Det kan være ønsker om øget fokus på at undgå tyve med pigtråd eller at gøre hegnet mere robust.
Hos Combi Industri har vi stor erfaring med at levere sikre hegn til erhvervssektoren, hvor behovet for et højt sikkerhedsniveau kan være stort.

Professionelle og sikre adgangsløsninger

Et godt og robust hegn er kun så godt, som adgangsløsningen er. Hos Combi Industri leverer vi også bomme, låger og porte, hvilket gør det nemt for diverse erhverv at skræddersy løsninger, der passer lige præcis til deres behov. Hegn til erhvervssektoren har brug for sikkerhedssystemer og adgangskontrol, så det ikke er nemt at komme ind uden den rigtige adgang.

Vores bomme, låger og porte kan fås med flere forskellige og automatiserede teknologier, som blandt andet gør det muligt at åbne en skydeport eller svingport, mens man sidder i et køretøj, så for eksempel logistikterminaler nemt kan sørge for hurtig adgang. Alle porte fås med fjernbetjeninger, men derudover kan vi installere porte med brikker, adgangskort eller andre alarmsystemer til medarbejdere. Der er mange muligheder for et højt sikkerhedsniveau.

 

Professionelle hegn til erhvervssektoren

Skal din virksomhed bruge et robust hegn eller adgangsløsning, så kommer vi gerne ud og vejleder og giver vores anbefaling, så I får det hegn, der passer til jeres behov og krav. Vi skræddersyer et tilbud og giver et prisoverslag på opgaven, så I har alle oplysninger, inden I bestiller hegn ved os.

KONTAKT COMBI-INDUSTRI I DAG

Tag kontakt til os på tlf.: +45 8641 1200 eller mail@combi-industri.dk allerede i dag.