institutionshegn

Hegn til alle institutioner

Uanset om du skal bruge et institutionshegn til vuggestue, børnehave, skoler, sportspladser eller andre, så står vi hos Combi Industri klar til at rådgive, vejlede og montere hegnet. Vi har stor erfaring med at opsætte hegn for institutioner og skræddersy løsninger, som passer til alle institutioner. Vi kommer selv ud og sætter hegnet op og monterer en låge, port eller bom, så du kan være helt sikker på, at alt fungerer, som det skal.

Specialdesignet hegn, låger og porte til institutioner

Forskellige institutioner kan have forskellige behov og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, som kan opfylde alle krav, der måtte være til hegnet. Det inkluderer hegn, porte og låger, så I får en hegnløsning med lige netop det hegn, der passer til jer.

Hvilke hegn vælger andre institutioner?

Det typiske hegn, som vi opsætter for institutioner, er fletvævshegn. Fletvævshegn er et solidt hegn, som effektivt og samtidig diskret. Det er et økonomisk godt valg, kræver minimal vedligehold og har en lang levetid. I nogle tilfælde, hvor der er behov for et ekstra stærkt, opsætter vi også panelhegn for institutioner. Panelhegnet er mere solidt, men tiltrækker heller ikke for meget opmærksomhed. Stålgitterhegnet har et stilrent udtryk og ligeledes også en lang levetid.

De fleste institutioner vælger en ganglåge som adgang gennem hegnet, da det er en nem løsning og billig løsning. Lågen kan også fås med sikkerhedsforanstaltninger, så børn ikke kan åbne lågen.

 

Er du i tvivl om, hvilket hegn du skal vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilket hegn, der passer bedst til din skole, børnehave, dagpleje eller sportsplads, kommer vi også meget gerne ud og besøger dig til en snak om, hvad vi vurderer ville passe bedst til institutionens behov. 

Vi kommer ud og ser på opgaven, og derefter laver vi en anbefaling samt et prisoverslag på materialer og opsætning, så du har det hele samlet. Vi er med dig hele vejen fra idéen opstår til hegnet står færdigt og er klar til brug.

institutionshegn

Levering af bomme, låger, sving- eller skydeporte

Har din institution brug for en bom, en låge eller en port, så er vi også leveringsdygtige her. Vi rådgiver og vejleder, så dit institutionshegn lever op til alle krav og behov, der måtte være. Vi kan klare alle hegnsløsninger, inklusive sving- og skydeporte, som er ideelle til nem og sikker adgang.

 

Nyt institutionshegn? Kontakt os i dag

Uanset om du skal have et helt nyt hegn til daginstitutionen, skolen eller sportspladsen, eller om du har brug for en løsning på et problem med et allerede eksisterende hegn, så står vi hos Combi Industri I Randers klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Vores professionelle rådgivere har mange års erfaring med at rådgive og vejlede vores kunder, uanset om det er til privat, erhverv, kommunalt eller institutioner, så leverer vi brugsklare og sikre hegnsløsninger.

For mere information, ring i dag på +45 8641 1200 eller kontakt os på mail mail@combi-industri.dk og hør mere om vores arbejde med institutionshegn eller om vores adgangsløsninger med låger og porte.

KONTAKT COMBI-INDUSTRI I DAG

Tag kontakt til os på tlf.: +45 8641 1200 eller mail@combi-industri.dk allerede i dag.