Sportshegn

Hegn til alle sportsgrene

Mangler jeres sportsforening et nyt hegn? Hos Combi Industri leverer vi hegn til alle sportsgrene og fritidsaktiviteter, så uanset om I er en forening eller sportsklub, der skal bruge hegn til kunstgræsbaner, til tennisbaner, paddeltennisbaner, golfbaner eller en helt anden sportsgren, så står vi klar til at levere et hegn, der passer til. Vi har mange års erfaring med opsætning af hegn og porte, og vi kan helt sikkert også hjælpe jer med at finde den bedste løsning til jeres behov. Vi arbejder både med metal, stå og komposittræ, hvilket gør os leveringsdygtige i et væld af forskellige muligheder af hegn.

Boldhegn til kunstgræsbaner

Der er særlige forhold at tage, når man skal opsætte hegn til kunstgræsbaner. Kunstgræsbaner består nemlig af et gummigranulat, som er meget små stykker plastik, der kan sætte sig i tøj, sko eller i maskiner, når banen fejes.
Derfor skal man bruge et særligt hegn, som sikrer, at granulatet ikke kan komme udenfor kunstgræsbanen. Gummiet kan nemlig ende i naturen, hvor det ikke hører til, og hvor det kan gøre skade. Derfor har vi hos Combi Industri et kunstgræshegn, hvor den nederste del af hegnet er lukket helt af, som forhindrer gummiet i at ryge ud af banen.
Hegnet opsættes lige udenfor banen, hvor det fungerer som en afskærmning mod den mikroplastik, som kunstgræsbanen består af, og som skal blive inde på det afmærkede område.
Vores løsning fås i flere forskellige variationer og højder, så jeres klub får lige præcis det boldbanehegn, der passer til jeres klub og behov.  

sportshegn

Det typiske sportshegn

Det hegn, som oftest bruges til sportshegn, er også kaldet boldbanehegn, og det kan leveres i flere forskellige modeller, højder, designs og variationer. Sportshegnet kan derfor skræddersyes til den enkelte sportsgrens behov. Hegnet har en lang holdbarhed og er støjsvagt, så det ikke runger på hele pladsen, når en bold rammer sportshegnet. Skulle der blive behov for vedligehold eller reparation, tilbyder vi serviceaftaler, så hegnet altid er funktionsdygtigt og lever op til diverse krav.

Vi er leveringsdygtige indenfor alle typer hegn

Når vi står overfor en opgave, laver vi altid en individuel vurdering af behovet og kravene til hegnet, så vi kan anbefale og levere det bedste hegn ud fra vores professionelle erfaring. Vi kommer gerne ud og besøger sportsklubber og foreninger, så vi kan lave den bedste anbefaling og et prisoverslag, inden vi går i gang med opgaven. Hvis du vil vide mere om sportshegn og hegnsløsninger til forskellige sportsgrene, sidder vi klar til telefonen på +45 8641 1200, eller du kan kontakte os på mail mail@combi-industri.dk.

KONTAKT COMBI-INDUSTRI I DAG

Tag kontakt til os på tlf.: +45 8641 1200 eller mail@combi-industri.dk allerede i dag.